News Photo

Portale „Elektroniniai valdžios vartai“ modernizuota sudėtinė elektroninė paslauga „Gimus vaikui“

Portale “Elektroniniai valdžios vartai” modernizuota sudėtinė elektroninė paslauga „Gimus vaikui“. Ši paslauga sukurta siekiant patogumo paslaugos gavėjui bei sumažinant laiką ieškant aktualios informacijos ar pakartotinai vedant tuos pačius duomenis reikiamų paslaugų užsakymuose. 

Minėtos sudėtinės paslaugos apimtyje naujai sukurta elektroninė paslauga „Prašymas dėl pirmojo gydytojo vizito gimus vaikui“. Paslauga skirta naujagimio tėvams užpildyti ir pateikti prašymą elektroniniu paštu pasirinktai Asmens sveikatos priežiūros įstaigai (toliau – ASPĮ) dėl pirmojo gydytojo ar šeimos gydytojo komandos nario vizito naujagimio apžiūrai. Prašyme bus įrašomi tėvų kontaktai, naujagimio vardas, pavardė ir gimimo data. Prašymai bus siunčiami pasirinktai asmens sveikatos priežiūros įstaigai. ASPĮ atstovai, gavę el. laišką susisieks su naujagimio tėvais, jų nurodytais kontaktais, ir suderins gydytojo ar šeimos gydytojo komandos nario pirmojo vizito laiką naujagimio apžiūrai.

Dalintis naujiena

Dėl vizito pas šeimos gydytojus, odontologus, psichiatrus ir kt. specialistus, pacientai gali registruotis internete, adresu esveikata.lt